Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

D&D ClariSea SK3000 AUTO gen 2

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Antwerpen - D&D ClariSea SK3000 AUTO gen 2

  D&D ClariSea SK3000 AUTO gen 2

  Wegens overstap naar een andere sump/systeem over. Niet lang in gebruik geweest. Inclusief 5 nieuwe rollen. En 2 adapters voor het aansluiten op de toevoer.

  Vraagprijs € 250,-

  Kan ook verstuurt worden uit NL

  Het D-D ClariSea papiervlies filter SK-3000 Automatisch is een zeer efficiŽnt waterfiltratiesysteem dat gesuspendeerde deeltjes zoals microalgen, afval, voedsel, organisch afval en grindstof uit de waterkolom verwijdert. Het D-D ClariSea papiervlies filter SK-3000 Automatisch is geschikt voor gebruik in zeeaquaria, zoetwateraquaria, viskwekers en propagatiesystemen voor koralen.

  Het D-D ClariSea papiervlies filter SK-3000 Automatisch vervangt volledig de behoefte aan gafzakken die regelmatig moeten worden schoongemaakt/vervangen. Het D-D ClariSea papiervlies filter SK-3000 Automatisch zorgt voor de hoogst mogelijke filtratie efficiŽntie voor een optimale lichtpenetratie en groei van uw koralen en planten. Het verwijdert continu afval en organisch afval uit de waterkolom en voorkomt afbraak tot nitraat en fosfaat in uw aquarium.

  Het D-D ClariSea papiervlies filter SK-3000 Automatisch vermindert de belasting van uw eiwitafschuimer aanzienlijk door zelfs de kleinste deeltjes te verwijderen. Constante filtratie resulteert in minder onderhoud van pompen, golfvormers en eiwitafschuimers, plus ... geen gafzakken meer om schoon te maken. Het zal de ophoping van afval in uw aquariumsubstraat en sump merkbaar verminderen.
  Bijgevoegde Bestanden

 • #2
  Slotje.....verkocht

  Comment

  Working...
  X