Aankondiging

Collapse

BDSF richtlijnen

Hier kan je de regels vinden om het forum in goede banen te houden.
Het forum van BDSF is een gemodereerd forum. De moderator en beheerder letten actief op de inhoud en passen de inhoud zo nodig aan.
Registratieregels
Ieder lid /sponsor gaat bij registratie akkoord met de onderstaande regels:
Je stemt ermee in geen berichten te plaatsen die privacygevoelig, onjuist, kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, bedreigend, seksueel getint zijn, of die in enige zin in strijd zijn met de Belgische wetten en algemene regels van goed fatsoen.
Daar vallen ook teksten onder waar copyright op zit.
Je stemt er ook mee in om geen spam, kettingbrieven, virussen of spyware te verspreiden.
De beheerders van dit forum zijn niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud van dit forum. Zij zullen proberen ongewenst materiaal zo spoedig en accuraat mogelijk te verwijderen. Iedereen die het gevoel heeft dat bepaalde inhoud niet past op het forum, moedigen we aan om dit te melden aan de beheerder of moderator van het forum.
Je bent volledig verantwoordelijk voor inhoud van je berichten. BDSF behoudt zich het recht voor om je identiteit vrij te geven in het geval dit nodig is.
Moderators en beheerder hebben het recht berichten te verwijderen, bewerken en verplaatsen, onderwerpen te sluiten, samen te voegen of te splitsen, als zij dit nodig achten.
Daarnaast hebben zij het recht om jouw informatie te gebruiken voor doeleinden die het forum dienen.
Je gebruikersnaam zal zichtbaar zijn als je een reactie plaatst.
Je geeft je gegevens om je aan te melden niet door aan een andere persoon, behalve aan de beheerder als er een probleem moet opgelost worden.
Je maakt geen misbruik van de profielgegevens van andere leden en deelt dezen nooit mee aan derden, tenzij je daar de uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming van de eigenaar voor hebt.
Beheerders zijn niet aansprakelijk voor hackpogingen.
Overtreding van bovenstaande of het negeren van aanwijzingen van moderator of beheerder leidt tot verwijdering van de bewuste berichten, en bij herhaling tot het verwijderen van uw account en uitsluiting van het forum, al dan niet met voorafgaande waarschuwing.
Hopelijk jullie goede begrip hiervoor, samen maken we er immers een goed en overzichtelijk forum van, waar het voor iedereen goed vertoeven is.
We hebben het recht om deze regels te wijzigen of aan te vullen.

Gedragsregels
Kom je een bericht tegen dat niet door de beugel kan? Bijvoorbeeld omdat het in jouw ogen spam is, omdat er vieze woorden in staan, omdat er onnodig met modder wordt gegooid, vervuil de discussie dan niet nog meer door dit in de discussie zelf te melden. Dit leidt namelijk vaak tot over-en-weer modder-gegooi. We willen wel graag dat het forum netjes blijft. We vragen je daarom om verzoeken tot aanpassing of verwijdering van berichten of discussies in een PB te plaatsen. Een moderator zal het beoordelen en eventueel overgaan tot het treffen van maatregelen.
On topic
Een reactie in een bestaande thread dient te gaan over het onderwerp dat de discussiestarter is begonnen. Ofwel, probeer bij het plaatsen van een reactie zoveel mogelijk "on-topic" te blijven. Beetje afwijken mag wel, als het maar niet de spuigaten gaat uitlopen.
Taalgebruik
Het forum van BSF is een net forum en dient zo te blijven. Vloeken, schelden, spam etc. is uiteraard uit den boze. Ook vragen we iedereen om zoveel mogelijk goed Nederlands te schrijven: goede zinnen, interpunctie, geen taalfouten. Natuurlijk is niet iedereen even goed in taal, bv. door dyslexie, uiteraard knijpen we voor deze mensen een oogje dicht
Niet schreeuwen!
SCHRIJF EEN BERICHT NIET MET LOUTER HOOFDLETTERS EN WEES SPAARZAAM MET UITROEPTEKENS!!! EEN STUK TEKST DAT OP DEZE MANIER GESCHREVEN IS KOMT ERG SCHREEUWERIG OVER EN LEEST NIET MAKKELIJK. AF EN TOE EEN WOORD BENADRUKKEN KAN, MAAR HELE LAPPEN TEKST WORDT NIET GEWAARDEERD!!!!!!!!!!!!! !!!
Speel niet op de man
Erger je jezelf aan iemand? Houdt dit dan alsjeblieft voor je. BSF is er niet om modder naar elkaar te gooien. Je kunt wel een verzoek in PB plaatsen, dan zal een moderator de gebruiker eventueel aanspreken op zijn gedrag. Doe het in elk geval NIET in het topic zelf.
E-mailadressen vermelden
Als je een vraag hebt, ga dan niet per e-mail om de oplossing vragen door je e-mailadres te vermelden. Het is voor toekomstige bezoekers ook handig om het antwoord te lezen.
Cross-posten
Een reactie in meerdere threads posten is meestal zeer vervelend. Als iemand op die reactie wil reageren, moet hij eigenlijk in alle discussie's waar die reactie staat, dezelfde reactie plaatsen. Daardoor ontstaan twee gelijke paralelle discussie's, wat niet erg handig en dus ongewenst is. Daarom: niet cross-posten.
Géén chatbox!
Een forum is iets anders dan een chat-box. Het kan daarom wat langer duren voordat iemand antwoord geeft op je vraag. Als het je te lang duurt, ga dan niet om de minuut roepen: "He? Iemand?".
Start niet onnodig een nieuwe discussie
Soms ontstaan er veel gelijksoortige discussie's die vrijwel over hetzelfde gaan. kijk dan eerst of er al andere mensen een discussie zijn begonnen .Wederom ter voorkoming van vrijwel gelijke parallele discussie's.
Voorkom telkens dezelfde vragen
Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat een vraag meerdere keren in dezelfde discussie gesteld wordt. Lees daarom de hele thread een keer door voordat je een vraag stelt. Bij grote discussie's is je vraag vaak al een keer beantwoord, bovendien pik je dan wellicht ook nog veel andere nuttige dingen op. "Ja, maar de thread is zo lang!"
Precies, en als er dan ook nog vragen dubbel gesteld worden (en dubbel beantwoord), dan wordt de discussie onnodig nog groter. Dus toch eerst even de thread doorlezen, daarna je vraag stellen

Het gebruik van meerdere accounts door één persoon is niet toegestaan.
De richtlijnen en huisregels kunnen van tijd tot tijd aangepast worden en daarom vragen we je om deze af en toe nog eens door te lezen.
See more
See less

BDSF richtlijnen en Mededelingen

Collapse

BDSF richtlijnen en mededelingen Bestemd voor sponsors en leden.

Topics Berichten Laatste bericht
No forums found.
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
 • New Topics
Clear All
new posts
There are no conversations in this channel.
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts
Please log in to your account to view your subscribed posts.
 •  
 • Filter
 • Tijd
 • Show
 • Sort By
 • Order
Clear All
new posts
No topics found.
 • Filter
 • Tijd
Clear All
Working...
X