Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 10

Discussie: Gyre 150/250 rotor/magneet sponsor of iemand

  1. #1

    Geregistreerd
    23 augustus 2013
    Locatie
    aalst
    Berichten
    3.538

    Question Gyre 150/250 rotor/magneet sponsor of iemand

    Heeft iemand partikulier of sponsor een gyre 150 motorblokrotor op voorraad liggen??
    Is de 250 rotor eventueel hetzelfde?? Dan mag het deze ook zijn
    Heb namelijk een probleempje
    Gelukkig niet in de aqua maar in de doos opengebarsten
    Zat ook gelukkig niet gemonteerd in de pomp zelf
    IMG_7615.jpg

  2. #2
    senior zeewater forum lid
    Geregistreerd
    12 juli 2011
    Locatie
    sint-niklaas
    Berichten
    892

    Standaard

    dus gewoon in de doos opengebarsten? kwaliteit durven ze dat dan noemen :-s! OP basis van wat barst dat dan open?

  3. #3

    Geregistreerd
    23 augustus 2013
    Locatie
    aalst
    Berichten
    3.538

    Standaard

    Gewoon opengebarsten ja
    Is wel mn eerste gyre die al 2,5jaar is maar bon vind het ook raar.
    Zie er trouwens ook koper stukjes inzitten precies

  4. #4

    Geregistreerd
    23 augustus 2013
    Locatie
    aalst
    Berichten
    3.538

    Standaard

    Garantie ja na 2 jaar ?? En had ze bij reefcompany gekocht dus daar kan ik ook niet meer terecht
    IMG_7616.jpg

  5. #5
    senior zeewater forum lid Borsalino's schermafbeelding
    Geregistreerd
    29 mei 2014
    Locatie
    Deurne
    Berichten
    4.448

    Standaard

    Gebruikt?

    En nat weggelegd en door corrosie open gebarsten veronderstel ik?
    [290L] Borsalino's Mini-Antwerp Reef

    ATI Test Zeewater Neeltje Jans

    ATI test Demiwater van den Colruyt

    [290L] Bak in Optiwhite 100 x 60 x 55 hoog + [70L] Sump = [360L] Totaal
    4 x T5 39 watt + Giesemann Pulzar HO 52 watt
    2 x Tunze 6095
    Jecod DCP 5000
    Deltec sc 1000i

    DIY ATO

    DIY Overkookbeveiliging Afschuimer

  6. #6
    senior zeewater forum lid pikey's schermafbeelding
    Geregistreerd
    6 september 2010
    Locatie
    Roeselare
    Berichten
    7.236

    Standaard

    Idd,

    gebeurt gewoon door corrosie, meer niet.

    Heb dit ook al meermaals gezien bij de wetsides van Vortech pompen.

    Altijd zorgen dat je alles poederdroog weglegt!
    Aqua: 82*80*50
    Sump: 60*35*35
    Stekkenbak: 110*40*30
    Afschuimer: Deltec SC1455
    Opvoerpomp: Jebao DC8000
    Stroming: Maxspect Gyre FX230 + 2x Tunze 6040
    Verlichting aqua: Orphek Atlantik V4 + Orphek Slimline Daylight
    Verlichting stekkenbak: Orphek Atlantik V4 Compact
    Stroming stekkenbak: Tunze 6055
    Kalkreactor: Deltec PF601 met digitale Grundfos DME doseerpomp
    GHL Profilux (temperatuur, niveauregeling, sturing kalkreactor, sturing stromingspompen)
    6 kanaal doseerunit
    Aqua Medic Ozone 50

  7. #7

    Geregistreerd
    23 augustus 2013
    Locatie
    aalst
    Berichten
    3.538

    Standaard

    Nee alles droog weggelegd.
    Daarmee dat de rotor ook niet in de motor zat omdat ik alles goed laten drogen had
    In die rotor was er wel altijd al 1 puntje in de plastiek zichtbaar van 1 mm diameter,nooit verder bij nagedacht maar nu dus was dat blijkbaar toch de aanstoker geweest

  8. #8
    Kristofseaherzele's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 mei 2015
    Locatie
    Herzele
    Berichten
    15

    Standaard

    Wauuw je hebt wel geluk dat je alles uit 1 haalt, ik zou het zelf ook maar eens in de gaten houden want zo wil ik ze niet in mijn bak op de webshop van poisson dor verkopen ze wel de motorblok dacht 35€


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  9. #9

    Geregistreerd
    23 augustus 2013
    Locatie
    aalst
    Berichten
    3.538

    Standaard

    Ja christophe heb het gezien
    Motorblok 35 euro of motorblok met rotorshaft compleet 110 euro,als je het verschil rekent 75 euro voor een rotorshaft??? Ok + rubbertjes da niks kost
    Rotorshaft appart niet te koop :-(
    Motorblok is niks mis mee bij mij,heb enkel de rotorshaft nodig
    Heb eens naar maxspect gemaild of zij versturzn naar belgie
    Rotorshaft daar 21,50 pond

  10. #10

    Geregistreerd
    23 augustus 2013
    Locatie
    aalst
    Berichten
    3.538

    Standaard

    Owja denk niet de ze nog zou gedraaid hebben moest het gemonteerd geweest zijn :-)
    En bij het proberen uithalen zou je nog beschadiging hebben aan de binnenkant v d motor ook

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •