Vissen

Koralen

 

FORUM

Belgische en Nederlandse Zeewater Data Base

 

 

 

 

 

Beste mede Leden, na initiatief van bepaalde leden en om een beter overzicht in het geheel te krijgen is hier een database opgesteld van leden door leden.
Bedoeling is  om informatief (database) beschrijvingen en of eigen ervaringen weer te geven van vissen, koralen, gewervelde etc.
Al het andere wordt geacht bij “ algemene topic” geplaatst te worden. Voordat een bericht wordt weergegeven wordt het eerst bekeken door het beheer. M.a.w. de database staat onder moderatie.
Houd er wel rekening mee dat het een tijd kan duren voordat uw bericht wordt geplaatst.
Uiteindelijk zal deze database uitgroeien tot een zeer waardevol gegevensbank waar leden op kunnen terug vallen.

Hoe ziet een database uit?
Hieronder een voorbeeld hoe het uit kan zien, belangrijk is wel duidelijk de bronvermelding te plaatsen zowel van tekst alsook de geplaatste foto's. Zijn het foto's van jezelf dan je naam als bronvermelding.
Bij geen bronvermelding zullen de berichten helaas niet geplaatst worden. Ook onvolledige informatie zal niet geplaatst worden.

 

 

 

update: 01/04/2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 


 

 

 

 

Copyright 2000 - 2015

TapaTalk Enabled
BDSF is niet verantwoordelijk voor pagina;s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt
Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit forum werd geraadpleegd of die via dit forum werd uitgewisseld
Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van het forum

 

 

 

 

 


.

 


 

 

 

 

Week dieren

 

 

 

 

 

 

 

Schaal dieren